2.8 C
Amsterdam
2 december, 2022
Home Blog

De lente 2023 gebruiken voor het opknappen van je huis en tuin

0

Na de winter is de lente weer in aantocht en wat is er nu leuker dan je tuin en huis op te knappen? Vooral als het weer warmer wordt, krijgt iedereen weer zin om buiten te zijn. Met de juiste aanpassingen kun je van je tuin een echt paradijs maken. Een aanbouw aan je huis, zoals bijvoorbeeld glazen schuifwanden of een overkapping voor je terras, kan hierbij helpen. Solundo.nl heeft alles wat je nodig hebt om je huis en tuin op te knappen.

Aanbouw met een schuifpui

Een aanbouw aan je huis is een geweldige manier om meer ruimte en licht in je huis te creëren. Glazen schuifwanden zijn perfect voor het creëren van een open sfeer en het laten binnendringen van licht. Bovendien voegen ze ook waarde toe aan je huis. Deze schuifwanden zorgen er niet alleen voor dat je meer licht binnenkrijgt in je huis, maar ook dat je meer ruimte creëert. Je kunt de wanden openzetten als het mooi weer is en zo vanuit je woonkamer naar buiten stappen. Ook als het regent of koud is, kun je de schuifwanden dichtdoen en toch genieten van de buitenlucht. Solundo heeft een breed scala aan glazen schuifwanden, die perfect passen bij elk huis. Of je nu kiest voor een minimalistische stijl of een meer klassieke look, er is altijd een optie die bij jou past.

Overkapping

Vervolgens kun je een overkapping voor je terras aanbrengen. Met een overkapping terras kun je ook bij slecht weer buiten zitten en genieten van de tuin. Bij slecht weer kun je zelfs terrasheaters aanbrengen om er toch nog warmpjes bij te kunnen zitten. En wanneer het warm is, beschermt de overkapping tegen direct zonlicht. Bovendien voegt een overkapping ook extra sfeer toe aan de tuin.

2023 wordt jouw jaar!

Bij Solundo vind je alle materialen die je nodig hebt om jouw tuin en huis op te knappen in de lente van 2023. Er zijn verschillende stijlen en materialen waaruit je kunt kiezen, zodat jij precies de look kunt creëren die bij jou past. Of je nu gaat voor modern of landelijk, Solundo heeft alles wat je nodig hebt om jouw droomtuin waar te maken.

Met de juiste materialen en accessoires kan jouw tuin er in no-time prachtig uitzien. Je hoeft alleen maar eens een kijkje te nemen bij Solundo om erachter te komen welke producten bij jou passen. Begin meteen met plannen en stel jouw droomtuin samen!

Heerlijk uit eten bij een vegan restaurant Den Haag

0

Bij heerlijk uit eten gaan denk je, waarschijnlijk, niet in eerste instantie aan het eten in een vegan restaurant. En eigenlijk is dat zonde. Je hoeft namelijk heus niet altijd maar vlees of vis te eten en juist tijdens een etentje in een restaurant, waarbij je toch eerder iets nieuws probeert, is het dan ook logisch om eens te gaan voor vegan. Er zijn in Nederland inmiddels heel wat vegan restaurants te vinden. Je vindt een overzicht op de site van RestauPlant. Dit overzicht is nog niet compleet, maar het wordt steeds weer aangevuld. Zo kun je er op dit moment al verschillende vegan restaurants in Den Haag vinden. In een vegan restaurant Den Haag is het heerlijk eten. Of je er nu komt voor de lunch of voor het diner. Zelfs voor een heerlijke vegan snack kun je terecht in een vegan restaurant Den Haag.

Kies eens voor een vegan restaurant Den Haag

Zeker wanneer je zelf vegan leeft, zul je merken dat het nog niet zo gemakkelijk is om ergens lekker en écht vegan te eten. Dat kan dus wel bij een vegan restaurant Den Haag. Je kunt hier heerlijk eten en de smaken zullen je verbazen. Je kunt in een vegan restaurant Den Haag rekenen op voedsel van de beste kwaliteit. Bereid met oog voor smaak, textuur en kleur. Ook je niet-vegan vrienden zullen genieten van alles wat er op bord beland. Sterker nog, ze zullen de dierlijke producten niet eens missen!

Steeds meer mensen kiezen voor vega of zelfs vegan

We zijn ons steeds meer bewust van wat écht goed voor ons is. Dat heeft niet alleen te maken met het schuldgevoel dat we kunnen ervaren als we dierlijke producten consumeren, maar ook met waar ons lijf energie van krijgt. Iedereen heeft daar een menig over, maar veel mensen die vega of vegan leven hebben meer energie, een betere huid en glanzender haar dan ooit tevoren.

Ook het milieu-aspect speelt mee

Zeker nu, met de hele stikstof-discussie is wel bewezen dat het fokken van dieren voor consumptie zorgt voor een enorme piek in de stikstofuitstoot. En dat is iets wat we zoveel mogelijk willen voorkomen. Natuurlijk hoef je niet helemaal vega of vegan te gaan eten, maar het kan geen kwaad om niet meer alle dagen gebruik te maken van dierlijke producten. Al met een paar dagen per week kun je een groot verschil maken. En wil je dan eens lekker uit eten? Kies dan voor een vegan restaurant Den Haag.

Je online marketing uitbesteden doe je bij Comaxx

0

Het is enorm belangrijk om goed, online, vindbaar te zijn. Je bedrijf redt het nu eenmaal niet meer met mond tot mondreclame alleen. En natuurlijk is het altijd goed om de lokale sportvereniging te sponsoren met borden langs de lijn, maar of dat je nu echt klanten oplevert, dát valt te betwijfelen. Het is daarom erg belangrijk dat je goed te vinden bent. De eerste stap daarin is wel dat je ervoor zorgt dat je een website hebt die staat als een huis. Voor die goede website, al dan niet met webshop, schakel je Comaxx in. Comaxx is een online marketing bureau dat van alle markten thuis is.

Je online marketing uitbesteden bij Comaxx is een goede zet!

Heb je eenmaal een goede website? Dan is het tijd om flink door te pakken. Je online marketing uitbesteden is dan een goede stap. Online marketing uitbesteden doe je alleen bij een partij die precies weet wat er gebeuren moet om jouw bedrijf heel hoog in Google te kunnen krijgen, zoals Comaxx. Want dat is de plek waar mensen jouw bedrijf zoeken. Je online marketing uitbesteden zorgt ervoor dat de juiste zoekwoorden worden gebruikt zodat mensen die op zoek zijn naar de producten en diensten die jij aanbiedt op zoeken. Op die manier zorg je er, door organische ranking, voor dat je zo hoog mogelijk komt te staan én dus als eerste opvalt bij je (potentiële) klanten.

Het is een kwestie van volhouden

Je online marketing uitbesteden is, zoals gezegd, een goede stap. Je kunt echter niet even lekker achterover leunen en het "laten gebeuren". Je moet pro-actief blijven en ook vooral blijven kijken naar de andere mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om het organische zoeken en gevonden worden voorop te stellen. Maar je kunt, daarnaast, ook een SEA bureau inschakelen om je resultaten te optimaliseren.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is dat SEO gaat om het verkrijgen van organisch verkeer naar je website en dat SEA gaat om het adverteren op zoekmachines. Je komt dan, gegarandeerd, bovenaan in Google te staan. Je kunt voor zowel SEO als SEA terecht bij Comaxx. En dat is goed nieuws. Je kunt je complete online marketing uitbesteden bij één bureau. Hierdoor blijven de lijntjes kort en heb je meer controle over wat er gebeurt én wat er nog moet gebeuren. Door regelmatig te overleggen en de doelen te controleren en, waar nodig, bij te stellen, zorg je voor het beste resultaat en dus voor een voorsprong ten opzichte van jouw concurrentie!

Aangereden door auto of andere letselschade opgelopen? Deze stappen moet je ondernemen

0

Letselschade kun je zomaar ineens oplopen. Je kunt een auto-ongeluk krijgen, aangereden worden als fietser of voetganger, of gewond raken tijdens een bedrijfsongeval. Terwijl je daarna eigenlijk in alle rust wil herstellen, komen er een hoop juridische moeilijkheden op je af. Daarom kun je het beste een letselschadeadvocaat inschakelen. Daar zijn er verschillende van in het hele land. Zoek maar eens op letselschade advocaat Nijmegen, Groningen of Dordrecht. Hieronder lees je waar zo’n advocaat je mee kan helpen.

Wat is letselschade?

Letselschade heet ook wel personenschade, en houdt fysieke en psychische schade in die is opgelopen na een ongeluk. Vaak kan hier een andere partij bij betrokken zijn geweest: je bent bijvoorbeeld aangereden door auto of hebt een ongeluk gehad omdat de Arbo-omstandigheden op je werk niet up-to-date waren. De bestuurder of je werkgever is in dat geval aansprakelijk voor de schade die jij hebt opgelopen. Een letselschade advocaat helpt je om deze schade op de veroorzaker of schuldige te verhalen.

Aangereden door een auto, en nu?

Stel, je woont in Nijmegen en bent als fietser aangereden door een auto. De eerste stap die jouw letelschade advocaat in Nijmegen in zo’n geval onderneemt, is het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief. In dit geval is de verzekeraar aansprakelijk voor de schade. Als die schade eenmaal erkend is, maakt jouw advocaat een begroting van de schade die je hebt opgelopen. Er zijn twee verschillende soorten schade: materiële schadenposten en immateriële schadeposten. Die laatste noemen we ook wel smartengeld. Bij materiële letselschade kun je denken aan ziekenhuiskosten, verlies aan inkomsten of kosten voor zorg en verpleging thuis. Smartengeld vergoedt pijnklachten, net als andere psychische klachten die je aan het ongeluk kan hebben overgehouden. Denk bijvoorbeeld aan angst of stress. Ongeacht de zwaarte van je ongeluk, heb je altijd recht op smartengeld.

Een advocaat helpt je met de vaststellingsovereenkomst

Uiteindelijk moet er een vaststellingsovereenkomst komen tussen jou en de verantwoordelijk gestelde partij. Hierin wordt onder andere de hoogte van de schadevergoeding vastgelegd. Hier hoef je zelf niet voor te vechten: jouw letselschade advocaat onderhandelt namelijk in jouw naam over het bedrag dat je zult krijgen. Jij hoeft alleen te tekenen. Daarna is je letselschadezaak afgesloten en kun jij je rustig focussen op je herstel. Twijfel dus niet als je wordt aangereden door auto, gebeten door een hond of een ander ongeluk krijgt. Een letselschadeadvocaat kan je een hoop zorgen uit handen nemen.

Hoe u een back-up van uw website maakt

0

Wat zou er gebeuren als u morgen wakker werd en het bleek dat uw webhost in de nacht per ongeluk uw website heeft verwijderd? Bent u dan alles kwijt? Is al die tijd en inspanning die u heeft besteed aan de inhoud en vormgeving van uw website dan helemaal voor niks geweest? Het kan zomaar gebeuren, en als u dan geen back-up van uw website heeft gemaakt dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Daarom leggen wij u in dit artikel uit hoe u dergelijke situaties kunt voorkomen, en welke stappen u moet nemen in het maken van een back-up van uw website. 

Verschillende back-up oplossingen

Er bestaan verschillende manieren om een back-up van uw website te maken. In dit artikel behandelen wij nu even kort de volgende back-up oplossingen: handmatige back-ups, cPanel back-ups, back-up in de cloud en geautomatiseerde back-up oplossingen. 

  • Handmatige back-ups: Dit is de meest low-tech manier van back-ups maken en houdt in dat u handmatig via een FTP-server uw bestanden overzet naar uw lokale computer. Deze methode heeft echter wel een aantal nadelen: u dient namelijk uzelf er steeds aan te herinneren om regelmatig back-ups te maken. Daarnaast kan het lang duren voordat u een grote website heeft gedownload en dient u een eigen systematische manier te verzinnen voor het managen en opslaan van de geback-upte bestanden.
  • cPanel back-ups: cPanel is een softwarepakket in de vorm van een webapplicatie, die het gebruikers mogelijk maakt om gemakkelijk een server op te zetten met websites, e-mailaccount en DNS. Het beheren van de server gaat via een webinterface. Back-ups maken met cPanel is heel eenvoudig, maar men moet hierbij wel een aantal valkuilen vermijden. Zo is het noodzakelijk om er altijd aan te denken om de back-up te downloaden naar je computer en het ergens veilig opgeslagen te houden. U moet bij deze methode er steeds zelf aan denken om regelmatig back-ups te maken en de back-up bestanden op een veilige plek te bewaren, want als de server offline gaat bent u in feite uw gehele back-up kwijt.
  • Back-up in de cloud: Een cloud oplossing is de perfecte plek om een back-up in te bewaren. De cloud wordt altijd steeds groter en is net zoals de meeste systemen, volledig gebackupt en biedt een overvloed aan opslagruimte. Bekende voorbeelden van cloud opslag oplossingen zijn Amazon S3 en Dropbox. Ook bestaan er geautomatiseerde back-up oplossingen voor cloud opslag, waarbij u het volledige beheer aan de experts overlaat. 

Een aantal tips

Nu u een totaaloverzicht heeft gekregen van alle verschillende manieren om uw website veilig te stellen, willen wij u tenslotte nog een aantal tips meegeven. Allereerst kunt u het beste iets kiezen dat goed binnen uw budget past en de beschikbare tijd die u heeft voor het maken van uw back-ups. De volledige features van een geautomatiseerde oplossing zullen u een aantal euro’s per maand kosten, maar daarbij is het belangrijk om die kosten af te wegen tegen de tijd en de stress die u wordt bespaart van het allemaal zelf te moeten uitvogelen. Verder is het handig om van te voren te bepalen welk back-up schema voor u het beste werkt (bijvoorbeeld alleen back-ups op momenten dat u weinig bezoekers heeft op uw site), en is het belangrijk om regelmatig uw back-ups te controleren (wordt daadwerkelijk alles opgeslagen?). Tenslotte, het laatste en misschien wel het meest belangrijke advies dat wij u kunnen geven rondom het maken van een back-up van uw website: doe het nu! U weet maar nooit wanneer er iets verkeerd gaat, en het is altijd fijn om te weten dat u zelfs in rampsituaties te allen tijde nog uw eerdere data kunt herstellen. Bij een goede hosting omgeving inclusief backups aan. Als je een website hebt en je wil zeker zijn van het feit dat alles goed gaat kies dan een betrouwbare partner!

Veel succes!

Waar op te letten bij badkamertegels?

0

Tegenwoordig is een badkamer geen simpele ruimte meer waarin je alleen doucht. Mensen willen ook in die ruimte even helemaal tot rust komen. Je ziet dan ook dat er steeds meer trends zich ontwikkelen op het gebied van de badkamerinrichting. Wat zijn dan de laatste trends op het gebied van de badkamer, waarom kies je voor aardse kleuren in de badkamer en waarom zijn badkamertegels zo populair? We hebben het in dit artikel voor je uitgezocht. Lees snel verder.

Badkamertegels aan de muur

In de badkamer wordt er vaak gekozen voor badkamertegels. Badkamertegels zijn daarom zeer populair. Er bestaan verschillende alternatieven, zoals natuurlijke materialen zoals kurk, kunststof, hout of pleisterwerk. Er wordt vaak gekozen voor wandtegels, want deze zijn makkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn ze waterbestendig. Dat is wel zo handig in een ruimte waar het vaak vochtig is. Wandtegels in de badkamer zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. De tegels die je kiest, bepalen de sfeer in de badkamer. Als je nieuwe wandtegels wilt, kijk dan eerst naar welke sfeer je wilt creëren in je badkamer, voordat je overgaat tot de aankoop van tegels. Als je zelf jouw badkamer gaat verbouwen, let er dan op dat bij het plaatsen van de tegels, voorstrijkmiddel benodigd is. Het voorstrijkmiddel aanbrengen is het eerste dat je doet, voordat je de tegels plaatst.

De laatste trends van de badkamer

Volg bij het uitzoeken van de juiste badkamertegel de laatste trends of kies je iets dat je mooi vindt. Een badkamer is niet alleen maar een praktische ruimte waar je jezelf wast en je tanden poetst: het is steeds meer een ruimte geworden waar je tot rust kunt komen. Dit jaar zien we in de trends dat de badkamer steeds meer een volwaardig wellnesscentrum wordt. Een trend van dit jaar is dat de badkamer draait om sereniteit en rust. Na een drukke dag kun je je hier terugtrekken. Een stoomruimte en sauna worden aan de badkamer toegevoegd, waardoor je een spadag in jouw eigen huis kunt houden. Door de regendouche kun je extra ontspannen en ook een bubbelbad in de badkamer is zeer populair. Zet een houten plank over het bad met daarop een lekkere geurkaars, kopje thee, een boekensteun of een laptop met een filmpje aan en geniet. 

Aardse kleuren in de badkamer

De kleuren die je dit jaar ziet terugkomen in de trends, zijn vooral aardetinten zoals terracotta, beige, taupe, bruin of zand. Dit zijn zachte basiskleuren die gemakkelijk te combineren zijn met natuurlijke materialen zoals hout. Ze geven een rustige sfeer in de badkamer. Wanneer je zelf aan de slag gaat met het verbouwen van jouw badkamer, is het belangrijk dat je de juiste spullen in huis hebt, zoals een kimband. Deze kun je online kopen of in een doe-het-zelf-zaak.

Om deze redenen heb jij een schutting nodig om jouw tuin!

0

Schuttingen worden vaak gebruikt om tuinen van elkaar te scheiden en dus de erfgrens aan te geven. Maar er zijn veel meer redenen om een schutting om jouw tuin te plaatsen. In dit blog bespreken we een aantal redenen om een schutting te plaatsen, lees snel verder!

Geen last meer van de wind

In Nederland kan het weer alle kanten op gaan. Dat betekent ook dat het flink kan waaien. Een schutting kan daarbij goed van pas komen. Een schutting houdt namelijk veel wind tegen. Zo kun je dus heerlijk lang genieten van jouw tuin zonder dat je last hebt van frisse wind. Naast dat jij zelf uit de wind kan zitten houdt de schutting ook veel bladeren tegen die door de wind anders in jouw tuin zouden belanden. Om meer gezelligheid te creëren kun je de schutting versieren met bijvoorbeeld planten, spiegels of tuinschilderijen.

Privacy

Een groot voordeel van een schutting om je tuin is dat het zorgt voor veel privacy. Dit is vooral handig als je in een buurt woont waar veel tuinen aan elkaar grenzen. Door middel van een schutting ben jij niet meer zichtbaar voor de buren. Het gebeurt dan ook vaak dat buren samen een schutting kopen. Je hebt er namelijk beide profijt van, zo kun je de kosten dus delen! Daarnaast verliezen de beide partijen op deze manier een klein deel van de grond door het plaatsen van een schutting.

Een natuur product

Het mooie aan een schutting is dat ze vaak gemaakt zijn van natuurlijk materiaal. Een houten schutting zorgt daarom voor een warme en gezellige sfeer in je tuin. Daarnaast zijn de houten schuttingen te vinden in verschillende tinten en kleuren doordat er vaak beits wordt gebruikt. Zo is er voor iedere tuin een geschikte schutting te vinden. Kijk voor de mooiste schuttingen vooral eens op de website van Fenceweb!

Laminaat kopen? Dit zijn de mogelijkheden!

0

Laminaat is een budgetvriendelijke optie voor je vloerbedekking. Je kunt laminaat in alle kleuren, soorten en maten kopen. Dit is voor iemand met een specifieke wens heel fijn. Wanneer je niet zo goed weet wat je wil, kan dit overweldigend zijn. Daarom leggen we hier de opties aan je uit, zodat je beter een keuze kunt maken.

Houtlook

Tegenwoordig is een goede laminaatvloer met houtstructuur amper nog van een echter houten vloer te onderscheiden. Een laminaatvloer is echter aanzienlijk makkelijker te onderhouden. Dat komt omdat de bovenlaag van laminaat gemaakt is van een beschermingslaag van kunststof. Daardoor kan een laminaatvloer beter tegen vocht en heeft laminaat niet een periodieke behandeling nodig om mooi te blijven. Bovendien is een laminaatvloer makkelijker te leggen dan hout en kun je laminaat combineren met vloerverwarming.

Betonlook

De industriële interieurstijl wordt steeds populairder. Hier hoort natuurlijk een prachtige betonlook vloer bij. Het probleem met een echte beton vloer is dat je er niet zo makkelijk weer vanaf komt. Daarom is het goed om ook de opties van een laminaatvloer te overwegen. Daarnaast barst laminaat niet en voelt ook niet zo koud aan als echt beton.

Tegelmotief

Tegels zijn kwetsbaar, duur en lastig te leggen. Het is dus vrij logisch dat je dan laminaat overweegt. Bovendien kunnen tegels koud aanvoelen. Met laminaat is dat niet het geval. Zeker wanneer je je laminaatvloer combineert met vloerverwarming.

Brede of smalle planken?

De standaard maat van laminaatplanken is meestal 19 centimeter. Echter, zien we tegenwoordig ook veel smallere planken in bijvoorbeeld een visgraatvloer en grotere planken om kleine ruimtes optisch groter te laten lijken. Houd hierbij in je achterhoofd hoe het hele eindresultaat er uit moet komen te zien!

Laminaat met of zonder v-groef?

Wanneer je weet welke soort vloer je wil, kun je bedenken of je een v-groef wil. Een v-groef geeft reliëf aan de vloer waardoor je een luxere uitstraling hebt. Met een v-groef lijkt de vloer meer op echt hout of tegels. Je kunt er voor kiezen om alle vier de kanten met v-groef te nemen om tegels echt te laten lijken. Voor hout kun je ook kiezen om alleen de lange kanten van een v-groef te voorzien.

Wil je liever een betonlook of een strakke egale vloer? Dan kies je voor laminaat zonder v-groef. Hierdoor wordt je vloer helemaal vlak en strak.

Laminaat kopen

Heb je een keuze kunnen maken? Dan is de volgende stap om je laminaat te kopen. Dit doe je gemakkelijk online zodat je zelf niet met de planken hoeft te sjouwen. Laminaat is gemakkelijk zelf te leggen, maar wanneer je er niet uitkomt, kun je altijd hulp inschakelen!

Geen concessies aan bedrijfsdeuren voor uw autobedrijf

0

In uw autobedrijf komen twee werelden samen. Enerzijds is er de techniek, de werkplaats, waar uw monteurs hard werken om auto’s te repareren en te onderhouden volgens de nieuwste technieken. Anderzijds is er de commerciële kant, waar de klant koning is en alles er netjes bij moet staan. Welke bedrijfsdeuren passen het beste bij in een dergelijke veeleisende omgeving?

Praktisch voor in de werkplaats

In de werkplaats is het praktisch om een bedrijfsdeur te kiezen die licht doorlaat, zodat er goed met natuurlijk licht gewerkt kan worden. Daarnaast moet de deur ook in geopende toestand voldoende ruimte geven aan hefbruggen, verlichting en afzuiginstallaties. Een loopdeur kan handig zijn om niet steeds de hele deur te hoeven openen om even in en uit te lopen.  Een sectionaaldeur die geen plafondruimte inneemt is hier de beste keuze. Dit kan bijvoorbeeld een sectionaaldeur met een vouwsysteem zijn, of een sectionaaldeur die gedeeltelijk omhoog en langs het plafond loopt.

Mooi voor in de showroom

In de showroom gaat het om uitstraling en afwerking. Hier wilt u een bedrijfsdeur die naadloos op gaat in het ontwerp van het gebouw. Storende elementen als rails, motoren en scharnieren moeten liefst zoveel mogelijk uit het zicht blijven. Als de deur in de buitgengevel zit, is het mooi als er glazen panelen in zitten die qua uitstraling passen bij de rest van uw gevel. Bij de meeste bedrijfsdeuren heeft u veel keuze in materialen, kleuren en afwerking. Als het om de binnenkant gaat, zijn echter niet alle bedrijfsdeuren even mooi afgewerkt. De bovenrails zijn meestal de grootste storende factor in de showroom, maar bij sommige deuren kunnen daarbij ook de grove scharnieren storend zijn. Een bedrijfsdeur zonder bovenrails kan hierbij zeer praktisch zijn.

Spuitcabines, wasboxen en autoliften

Heeft uw autobedrijf spuitcabines, wasboxen en autoliften? Voor deze specialistische ruimtes zijn normaal gesproken vaak speciale deuren nodig, waarbij er minder opties zijn voor wat betreft uitstraling. Er zijn echter ook sectionaaldeuren (bijvoorbeeld met een vouwsysteem) die buiten een ruimte geïnstalleerd kunnen worden, waardoor ze ook voor dit soort speciale toepassingen geschikt zijn.

Veelzijdige oplossingen zijn beschikbaar

In al deze situaties zijn er diverse oplossingen beschikbaar die gedeeltelijk voldoen aan uw wensen. Sectionaaldeuren met bovenrails zijn de meest gekozen oplossing als bedrijfsdeur. Deze belemmeren echter de werkhoogte in de werkplaats, bieden een storend aanzicht in uw showroom en zijn lastig te combineren met speciale ruimtes als wasboxen en autoliften. Als u geen concessies wilt doen, kies dan voor een sectionaaldeur met vouwsysteem, zoals de Compact deur van Rolflex. Deze past op al deze plekken naadloos en geheel aangepast worden aan het ontwerp van de ruimte. Geen zichtbare scharnieren, alle ruimte voor uw hefbruggen en zeer geschikt voor het gebruik in een wasbox, spuitcabine of autolift. Kijk op rolflex.com voor meer info.

Een pasgeboren kindje? Dit zijn leuke cadeaus!

0

Nog even en dan is het zover, je kleine schat komt ter wereld. Een spannende, onzekere maar vooral mooie tijd waarin je je kleine baby in je armen mag sluiten. Je hebt alles al klaar gezet voor je kleine en je wilt natuurlijk dat je kraamcadeau perfect is. Het liefst iets wat niet alleen leuk en praktisch is, maar ook iets wat het ouderschap een beetje makkelijker maakt. Wij helpen je graag met wat kraamcadeau inspiratie op weg, zodat je zeker weet dat je kraamcadeau echt uniek is!

Een kraampakket

Dit is een echt must-have voor iedereen die net bevallen is. Het pakket bevat alle basisbenodigdheden die je nodig hebt in de eerste weken met je baby. Denk hierbij aan luiers, doekjes, billendoekjes, verzorgingsproducten en kleding. Dit is een perfect cadeau voor iemand die alles voor zijn of haar baby wilt hebben.

Abonnement voor ouders

Een abonnement voor ouders is een perfect cadeau voor nieuwe ouders. Het geeft ze toegang tot een online community waar ze advies kunnen vragen en ervaringen kunnen delen met andere ouders. Ook krijgen ze toegang tot een aantal online cursussen over ouderschap, babyverzorging en opvoeding. Dit is een cadeau waarmee je echt iemand kunt helpen in de eerste weken en maanden met zijn of haar baby.

Hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken zijn doeken die gemaakt zijn van hydrophiel materiaal. Dit betekent dat het materiaal water aantrekt en vasthoudt. Hydrofiele doeken zijn dus erg absorberend. Hydrofiele doeken worden vaak gebruikt in de zorg, bijvoorbeeld om baby's te verschonen. Hydrofiele doeken kunnen ook gebruikt worden als kraamcadeau.

Kinderkoffertje

Is je kleine schat een echte wereldreiziger? Dan is een kinderkoffertje het perfecte kraamcadeau. In het koffertje kunnen alle spullen die je baby nodig heeft tijdens het logeren bij opa en oma. Denk hierbij aan kleren, verzorgingsproducten, luiers, een dekentje en een knuffel. Het koffertje is ook erg handig als je met je baby op vakantie gaat.

Kraammand

Een kraammand is een leuk en praktisch cadeau voor nieuwe ouders. In de kraammand kunnen alle spullen die je baby nodig heeft tijdens de kraamtijd. Denk hierbij aan luiers, doekjes, verzorgingsproducten, kleding en een dekentje. Een kraammand is ook erg handig als je met je baby op vakantie gaat.

Babygym

Een babygym is een leuke en educatieve speelmat voor je baby. Op de babygym kan je baby kruipen, klimmen, klauteren en spelen. De babygym stimuleert de motorische ontwikkeling van je baby. Een babygym is dus een perfect cadeau voor nieuwe ouders die hun baby willen helpen bij de motorische ontwikkeling.

Genoeg inspiratie opgedaan? Laat weten waar jij voor hebt gekozen!

Volkswagen’s monovolume

0

De monovolume van Volkswagen is al vele jaren een steunpilaar van de automaker. De nieuwe multivan, gebaseerd op het nieuwe ID Buzz concept, lijkt die erfenis voort te zetten. Hij biedt voldoende ruimte en zitplaatsen voor maximaal zeven passagiers, evenals alle nieuwste functies en voorzieningen. Als u op zoek bent naar een auto die geschikt is voor een gezinsvakantie of een weekendje kamperen, dan is de Volkswagen multivan zeker het overwegen waard!

Het nieuwe ID Buzz concept is gebaseerd op de iconische Volkswagen Microbus. Hij is voorzien van een elektrische aandrijflijn en geavanceerde autonome rijmogelijkheden.

Volkswagen monovolume

De Volkswagen monovolume is een voertuigtype dat steeds populairder wordt. De belangrijkste reden voor deze populariteit is het feit dat monovolumes heel veelzijdig zijn en veel ruimte bieden. Dit maakt ze ideaal voor gezinnen of bedrijven die veel mensen of materiaal moeten vervoeren.

Een van de nieuwste monovolumes van Volkswagen is de ID Buzz. Dit elektrische voertuig is ontworpen om zo comfortabel en praktisch mogelijk te zijn, met veel ruimte voor passagiers en lading. Hij is ook voorzien van enkele geavanceerde functies, zoals autonoom rijden en draadloos opladen.

Kamperen

De California is Volkswagen’s antwoord op de Mercedes-Benz Sprinter. Het is een grote bestelwagen die ontworpen is voor kamperen en recreatie. Hij heeft een keuken, badkamer, en slaapruimte voor maximaal vier personen. Als je op zoek bent naar een echt thuis weg van huis, is de Volkswagen California 6.1 zeker het overwegen waard!

Volkswagen is al lang bekend om zijn bestelwagens en monovolumes. De nieuwe ID Buzz en California zijn daar slechts twee van de nieuwste voorbeelden van. Beide bieden veel ruimte en al het nieuwste kenmerken en voorzieningen. Als je een busje zoekt voor je volgende gezinsvakantie of kampeertrip, is Volkswagen zeker het overwegen waard!

ID Buzz

Volkswagen’s volledig elektrische ID Buzz is een moderne kijk op de klassieke Microbus. De nieuwe ID Buzz is gebaseerd op het MEB platform en heeft een elektromotor met tot 369 paardenkrachten. De ID Buzz heeft een actieradius van 255km op een enkele lading en kan opgeladen worden met gelijkstroom snelladen.

De ID Buzz is ook verkrijgbaar met een optioneel Driver Assistance Package dat adaptieve cruise control, lane keeping assist en automatisch parkeren omvat. De nieuwe ID Buzz is te koop voor ruim €60.000.

Wat moet je weten over jaloezieën?

0

Wanneer je bezig bent met het afwerken van je huis, dan komt het neer op een aantal laatste stappen. Een van deze stappen is om te kiezen tussen gordijnen, jaloezieën en lamellen. Wanneer je hier een keuze tussen moet maken, kan dit erg lastig zijn en daarom is het handig om eerst te kiezen welke van deze je wilt hebben en daarna je te verdiepen in welke mogelijkheden hierbinnen vallen. Om je op weg te helpen kun je hier alles vinden wat je moet weten over het kopen van jaloezieën en wat hierbij komt kijken. Ook kun je hier vinden welke soorten jaloezieën er allemaal bestaan zodat je de beste match voor bij jouw ramen kunt vinden.

 

Wat zijn jaloezieën?

Niet iedereen weet wat jaloezieën zijn en dit is jammer want dit is een geweldige vervanging voor bijvoorbeeld gordijnen. Ook zitten er aan jaloezieën erg veel voordelen waardoor je zeker weet dat dit een geschikte optie voor jou is. Er zijn veel manieren om te kiezen tussen alle opties en er is ook veel verwarring tussen wat jaloezieën precies zijn aangezien ze soms een beetje lijken op lamellen en een luxaflex. Jaloezieën zijn in principe horizontale latten die je kunt laten draaien om open te gaan en weer te sluiten. Dit lijkt dus erg op luxaflex, maar is toch weer compleet anders. De voordelen van jaloezieën zijn bijvoorbeeld veel materiaalkeuze en meer kleuropties.

 

Waarom jaloezieën kiezen?

Wanneer je bezig bent met het kiezen van een van de vele opties, is het soms lastig en daarom is het goed om te weten waarom je bijvoorbeeld jaloezieën zou moeten kiezen. Wanneer je hiervoor gekozen hebt, is het slim om te beginnen met kijken naar wat jaloezieën kunnen zijn. De meeste jaloezieën worden gemaakt van hout en metaal. Je hebt dus houten jaloezieën en metalen. Verder is een van de voordelen van jaloezieën bijvoorbeeld hoe gemakkelijk ze schoon te maken zijn. Maar ook dat je er bijvoorbeeld geen zicht door hoeft te verliezen.

 

Voordelen van jaloezieën vergeleken met andere opties?

Vergeleken met alle andere opties die je hebt, creëren jaloezieën veel meer privacy wanneer ze gesloten zijn er daarom is het belangrijk dat je er bijvoorbeeld voor deze reden voor kiest. Wanneer je bijvoorbeeld denkt aan hygiëne is dit ook een extreem goede optie door de materialen zijn ze namelijk zeer makkelijk af te nemen zelfs wanneer je dit al lang niet gedaan hebt.