8.5 C
Amsterdam
20 april, 2024

Volkswagen’s monovolume

De monovolume van Volkswagen is al vele jaren een steunpilaar van de automaker. De nieuwe multivan, gebaseerd op het nieuwe ID Buzz concept, lijkt die erfenis voort te zetten. Hij biedt voldoende ruimte en zitplaatsen voor maximaal zeven passagiers, evenals alle nieuwste functies en voorzieningen. Als u op zoek bent naar een auto die geschikt is voor een gezinsvakantie of een weekendje kamperen, dan is de Volkswagen multivan zeker het overwegen waard!

Het nieuwe ID Buzz concept is gebaseerd op de iconische Volkswagen Microbus. Hij is voorzien van een elektrische aandrijflijn en geavanceerde autonome rijmogelijkheden.

Volkswagen monovolume

De Volkswagen monovolume is een voertuigtype dat steeds populairder wordt. De belangrijkste reden voor deze populariteit is het feit dat monovolumes heel veelzijdig zijn en veel ruimte bieden. Dit maakt ze ideaal voor gezinnen of bedrijven die veel mensen of materiaal moeten vervoeren.

Een van de nieuwste monovolumes van Volkswagen is de ID Buzz. Dit elektrische voertuig is ontworpen om zo comfortabel en praktisch mogelijk te zijn, met veel ruimte voor passagiers en lading. Hij is ook voorzien van enkele geavanceerde functies, zoals autonoom rijden en draadloos opladen.

Kamperen

De California is Volkswagen’s antwoord op de Mercedes-Benz Sprinter. Het is een grote bestelwagen die ontworpen is voor kamperen en recreatie. Hij heeft een keuken, badkamer, en slaapruimte voor maximaal vier personen. Als je op zoek bent naar een echt thuis weg van huis, is de Volkswagen California 6.1 zeker het overwegen waard!

Volkswagen is al lang bekend om zijn bestelwagens en monovolumes. De nieuwe ID Buzz en California zijn daar slechts twee van de nieuwste voorbeelden van. Beide bieden veel ruimte en al het nieuwste kenmerken en voorzieningen. Als je een busje zoekt voor je volgende gezinsvakantie of kampeertrip, is Volkswagen zeker het overwegen waard!

ID Buzz

Volkswagen’s volledig elektrische ID Buzz is een moderne kijk op de klassieke Microbus. De nieuwe ID Buzz is gebaseerd op het MEB platform en heeft een elektromotor met tot 369 paardenkrachten. De ID Buzz heeft een actieradius van 255km op een enkele lading en kan opgeladen worden met gelijkstroom snelladen.

De ID Buzz is ook verkrijgbaar met een optioneel Driver Assistance Package dat adaptieve cruise control, lane keeping assist en automatisch parkeren omvat. De nieuwe ID Buzz is te koop voor ruim €60.000.

Related Articles

Leuk artikel voor jou?