13.1 C
Amsterdam
17 juni, 2024

Met de familie nieuwe meubels uitzoeken

Deze zomer ga ik met mijn lieve vriend Jack verhuizen naar Veghel. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders in Zaandam. Omdat Jack graag bij zijn ouders in de buurt wil wonen, verhuizen we naar Veghel. Het heeft ons twee jaar gekost om een leuk huis te vinden met een grote tuin en drie slaapkamers voor eventuele uitbreiding. Deze zoektocht ging niet zonder slag of stoot.

Ideeën opdoen

Jack en ik hebben een redelijk verschillende smaak. Jack houdt van een industriële look en ik hou meer van een zachte Scandinavische look. Daarom moesten we tot een compromis komen. Jack krijgt zijn leren bank en ik krijg mijn witte muren. Voor elke hoek in de kamer hebben een samen afspraken gemaakt. Toch word ik op pad gestuurd om meubels uit te gaan zoeken. Ik heb veel op internet gezeten om ideeën op te doen. Met veel plaatjes in m’n fotogalerij is het tijd om naar de meubelzaken te gaan.

Eigenlijk loop je de hele dag winkel in en winkel uit. Op een gegeven moment heb je wel genoeg gezien en moet je knopen doorhakken. Ik heb een bank gekocht! Ik heb van tevoren met Jack gefacetimed, dus ik ga ervan uit dat hij er ook volledig achter staat.

De tuin

Niet alleen onze woonkamer moest ingericht worden, er was ook veel werk aan de winkel in onze tuin. Zo moesten alle stenen eruit en wilden wij veel meer gras. Ook zijn wij opzoek gegaan naar een nieuwe loungeset die mooi onder de veranda komt te staan. Ik ben samen met mijn familie naar Tuinmeubelland gegaan om nieuwe spullen voor in de tuin te kopen. Ze hadden genoeg loungesets en planten. Ik wist meteen dat dit goed zou komen. Mijn tuin komt er leuk uit te zien. Aangezien we in de zomer gaan verhuizen wil ik graag wat zonnebloemen neerzetten. We gaan aan het water wonen dus er mag ook best een tafeltje met twee stoelen op de steiger komen. Lekker romantisch

Nu we alle spullen hebben aangeschaft en het alweer bijna zomer is, is het tijd om onze spullen in te pakken. Met dozen vol vertrekken we naar Veghel. De sleutel hebben wij al eerder gekregen en hebben zo precies genoeg tijd om de muren te verven voordat de nieuwe meubels geleverd worden. Het begint echt ergens op te lijken. We hebben gekozen voor één hele donkergroene muur en de rest houden we wit. De leren bank past hier perfect!

De meubels zijn geleverd en we kunnen er nu echt overnachten. Het voelt vertrouwd en het ziet er modern en strak uit. De loungeset zit heerlijk, ik zit er wel iedere dag in met dat prachtige zomerse weer.

Vorig artikel
Volgend artikel

Related Articles

Leuk artikel voor jou?