8.5 C
Amsterdam
20 april, 2024

Shoppen in Nijmegen

Het wordt mooi weer dit weekend en daarom leek het mijn moeder en ik een goed plan om lekker te gaan shoppen in Nijmegen. Het ligt niet ver van ons huis en je kunt er leuk shoppen. Echter waren we naar één specifiek item opzoek en hadden zij deze helaas niet.

Geen fijne eerste indruk

We stappen de auto in en vertrekken naar Nijmegen. Het is niet druk op de weg. Het zonnetje schijnt recht van voren. Links zie ik veel groen en rechts eigenlijk alleen maar platteland. Het voelt als een vertrouwde omgeving. Eenmaal aangekomen in de stad zoeken wij naar een parkeerplek. Tot mijn verbazing is het ontzettend druk, zelfs buiten de stad. Op het moment dat ik een parkeerplek zag riep ik tegen mijn moeder dat ze snel moest zijn. Er kwam namelijk al een andere auto aanrijden. Het hing erom. Het leek alsof die andere auto ook gas bijgaf, omdat zij ook het laatste parkeerplekje had gezien. Mijn moeder was de eerste auto die de parkeerplek bemachtigde. We kregen een hoop getoeter naar ons toe en gescheld. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De stad

De parkeerplaats was zo dichtbij dat we in twee minuten al in het centrum waren. Ideaal zo!

We zagen al wat leuke winkeltjes en eigenlijk gingen we van winkel naar winkel. Mijn moeder en ik gaan over twee maanden op zomervakantie en zoeken nog leuke bikini’s. Mijn moeder kon helaas niks vinden. Ik heb bij een grote winkelketen mijn bikini’s gekocht. Ik vond het vervelend voor mijn moeder, dus zijn we op een terrasje gaan zitten. Ik bestelde een koud wit wijntje en mijn moeder volgde. Een heerlijk bittergarnituur kon ook niet ontbreken. Ik zag op mijn telefoon een advertentie langs komen van Meyer mode. ‘Hey mam, is dit niet iets voor jou?’ vroeg ik. Mijn moeder nam mijn telefoon over en keek naar het beeldscherm. Hier hebben ze ook een bikini in grote maten, wat we in eerste instantie dus niet konden vinden. Ik was mijn moeder meteen kwijt voor het komende halfuur omdat ze helemaal weg was van alle opties.

Toch geslaagd

Het is mij misschien wel gelukt om in de stad te slagen, maar mijn moeder heeft toch nog een hele leuke bikini kunnen scoren online. De stad is prachtig en er hangt een bruisende sfeer. Ik zou hier zeker nog een keer terugkomen met mijn vriendinnen. Er zijn genoeg boetiekjes waar we helemaal los kunnen gaan.

Mijn moeder en ik zijn allebei blij met onze nieuwe spullen. Deze kunnen wij mooi showen in het buitenland over twee maanden.

Related Articles

Leuk artikel voor jou?