15.2 C
Amsterdam
21 mei, 2024

Mijn grote sweet16 party

Ik word aankomende zomer 16 jaar. Ik ben van plan om een groot feest te organiseren. Het grootste feest in het dorp ooit gegeven. Ik nodig heel de school uit en vrienden en familie. Met een ingehuurde camera zullen er honderden herinneringen worden gemaakt die avond.

De nachten ernaartoe

Ik kan niet wachten. Over 10 dagen is mijn grote sweet16. De voorbereidingen zijn in volle gang. Mijn vriendinnen helpen mij een leuke outfit te scoren in de stad. Zal ik voor een jurkje gaan of een gave broekpak? Het thema van het feest is black and gold. Ik heb gevraagd of iedereen daar zich aan kan houden om zo een creatief beeld te creëren. Mijn ouders hebben ook een verassing voor mij. Die krijg ik pas op de dag van het feest. Ik ben erg benieuwd.

Het is bijna zover. De outfit hangt al klaar in mijn kledingkast. Er is nog één probleem… ik heb nog geen bijpassende schoenen. Mijn moeder stelde mij gerust en zei dat ik mij geen zorgen hoefde te maken.

Het feest kan beginnen

 De eerste gasten staan al op de rode loper in de rij voor de grote loods die wij hebben afgehuurd. De lichten staan goed en er is confetti. De DJ die wij hebben ingehuurd is ook heerlijke plaatjes aan het draaien. Voordat ik naar het feest ga houden mijn ouders mij nog even in de woonkamer. Ze hebben een cadeau voor mij gekocht. Ik ben erg enthousiast en maak het meteen open. Ondertussen staan mijn vriendinnen te wachten voor de loods.

Met veel geweld scheur ik het pakpapier van de deus. Ik doe mijn hand voor mijn mond als ik zie wat het cadeau is. Het zijn Nubikk schoenen. Ik kan niet meer blij zijn dan dit. Het zijn zelfs de limited editions. ‘Hoe komen jullie hieraan?’ vroeg ik verbaasd. ‘We hebben op het internet gezocht naar Nubikk dames en vonden al meteen de juiste schoen voor jou’, zei mijn moeder. Ik was zo blij dat ik ze meteen aantrok. Op naar het feest!

De dag erna

Het was me een feestje wel. Erg geslaagd. Er zijn veel foto’s gemaakt door de ingehuurde fotograaf en iedereen heeft het er nog over. Er verschijnen heel veel foto’s op social media. Allemaal blije foto’s.

Mijn schoenen daarentegen hebben het iets zwaarder gehad dan ik. Gelukkig konden ze makkelijk schoon gemaakt worden en zagen ze er weer uit als nieuw. De schoenen stonden erg leuk onder mijn cocktailjurkje. Ik hoefde geen hakken aan en bespaarde zo mijn rug.

Het was een geslaagd feestje en tot mijn 21e verjaardag zal ik het rustig aan moeten doen.

Related Articles

Leuk artikel voor jou?