14.5 C
Amsterdam
15 juli, 2024

Nieuwe inrichting kantoor

Het is tijd voor verandering. Het is ernstig nodig om je spullen een nieuwe make-over te geven. Hoe pak je dit aan? Misschien heb je een groter kantoor gekregen of juist een kleinere. En toch moeten er spullen in.

De muur

Elke dag kijk je ernaar. De muur. Een kale en leeg stuk vlakte waar je elke dag naar moet kijken. Het is tijd om iets vrolijks op te hangen. Liever een schilderij? Of een portret? Misschien wel je favoriete hond Bono. Alle beetjes helpen om jouw kantoor een boost te geven.

De omgeving

Kijk eens om je heen. Wat zie je? Oud papier dat op de grond ligt te verdwalen. Tijd voor een schoonmaak. Begin eerst met het opruimen van de spullen die je nooit meer wil zien. Pak de afvalbakken erbij en begin met weggooien. Door het ene hoofdstuk af te sluiten, is het makkelijker om een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Nu alle troep is opgeruimd is het klaar voor een nieuwe stijl. Word het de Bohemian style? Of toch een Industriële look?

Er is genoeg keuze. Je zit toch elke dag in je kantoor. Mag het er dan niet een klein beetje naar huis uitzien? Dit is een gouden tip. Zorg je ervoor dat je kantoor dezelfde geur of kleur heeft als je eigen huis, voel jij je veel meer thuis op jouw kantoor.

Het is niet de bedoeling dat je te veel spullen koopt. Dit kan voor onrust zorgen in je hoofd. Je moet nog wel op een fijne manier kunnen werken.

Het bureau

Wat staat er precies op je bureau? Foto’s van je familie? Een plantje? Dit zijn een paar tips die je bureau minder saai maken dan voorheen.
Een kleurrijk notitieboekje. Een zwarte zijn wij allang voorbij. Het is 2019 en er mag best met kleur worden gemixt.
Een handige bureauorganisator. De enige manier om rust te creëren op je bureau is door een organisator te hebben. Ook deze zijn weer in vele verschillende kleuren te koop.
Een kinderautotapijt muismat herinnert je aan minder stressvolle dagen. Even terugdenken aan vroeger. Die tijden waren leuk, hé?

Hoe staat je laptop er nu bij? Op een stalen laptophouder? Dit kan vrolijker! Kies voor een leuke bamboe laptopstandaard. Of een van fleece. Dit zorgt voor variatie op je bureau. Tot slot, kies voor een leuke creatieve lamp. Een design-lamp bijvoorbeeld. Lampen die het perfecte ligt geven, zorgen ook voor rustige ogen en zo kun jij urenlang beter nadenken. De keuze van het ligt is dus het allerbelangrijkste.

Related Articles

Leuk artikel voor jou?