5.6 C
Amsterdam
25 april, 2024

Schoenmerk Ara breidt assortiment uit

27Sommige dames zullen Ara kennen als fabrikant van chique damesschoenen, anderen zullen Ara kennen van de stevige wandelschoenen en laarzen. Ara presenteert al jaren een veelzijdige, kwalitatief hoogwaardige collectie schoenen. Daar komen dit seizoen weer nieuwe modellen bij. Dames die hun hele garderobe willen aanvullen met allerlei soorten schoenen kunnen prima terecht bij Ara. Voor een stijlvolle enkellaars van lakleer tot een wandelschoen of -laars voor winterse dagen: Ara biedt het allemaal. All-round schoenmerk Ara biedt eenzelfde ruim assortiment aan heren. Ook voor mannen maakt Ara stevige schoenen, chique, stevig en comfortabel, voor alle gelegenheden. De ontwerpen van Ara kenmerken zich door hun tijdloze design. Wie dit jaar schoenen van Ara koopt, kan ze de volgende seizoenen ook prima dragen. Kies bijvoorbeeld voor een neutraal zwarte schoen, of combineer een kleurrijke sneaker met lichte broek en blouse voor een zomers effect. Wie het assortiment van Ara eenmaal heeft gezien weet dat er altijd een nieuwe, leuke optie klaarstaat. Of je nu jong of oud bent, bij Ara vind je altijd een leuke schoen die bij jou past.

Ara pumps en laarzen

Wie graag chique pumps en laarzen draagt, bijvoorbeeld naar het werk, kan ook goed slagen bij Ara. Neem bijvoorbeeld de nieuwe suède pump in rood of zwart. Deze staat prachtig onder pantalon of jurk. Alle schoenen van Ara zijn zo ontworpen dat de draagster er enkele uren op kan lopen, of zelfs een hele dag. Feestelijke schoenen zijn ook te vinden in het assortiment. Zo fleur je je outfit op met glitterpumps of sierlijke zwarte lakleren pumps. Perfect voor de feestdagen, een verjaardag of borrel. Schoenen van Ara gaan daarbij bijzonder lang mee. Juist onderhoud aan je schoeisel kan de levensduur van je Ara schoenen bovendien verlengen. Spuit je schoenen altijd in met de juiste spray en maak ze regelmatig schoon. Vlekken zijn te verwijderen met speciale vlekkenspray. Zo kunnen schoenen van Ara vele jaren meegaan, waarbij ze nooit inleveren aan comfort of stijl.

Warm en comfortabel

Gevoerde laarsjes voor de wintermaanden bieden voldoende warmte voor een winterwandeling en zijn waterafstotend. Bovendien is aan elke doelgroep gedacht. Zo biedt Ara niet alleen pumps en laarzen aan, maar ook sneakers. Er zijn zelfs schoenen verkrijgbaar die eenvoudig aan- en uit te trekken zijn. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar sneakers met rits. Hierbij hoef je geen veters te strikken. Dames die ergonomisch schoeisel moeten dragen maar wel stijlvolle laarsjes of schoenen willen dragen kunnen in het assortiment van Ara meer dan genoeg opties vinden. Diverse schoenen zijn uitgerust met stevig profiel of verstevigd binnenwerk, waardoor deze goed te dragen zijn met en zonder steunzolen. Met schoenen van Ara hoef je niet bang te zijn dat je houding verslechtert. Ook voor de prijs hoef je de schoenen niet te laten staan. Laarsjes zijn al verkrijgbaar vanaf €80.

Related Articles

Leuk artikel voor jou?