15.2 C
Amsterdam
21 mei, 2024

Waarom een herenpolo niet mag ontbreken in je garderobe

Als dertiger kan het lastig zijn je goed te kleden. Je bent de sneakers en spijkerbroeken ontgroeid maar wilt ook niet te zakelijk voor de dag komen. We raden alle mannen die op zoek zijn naar een volwassen kledingstijl dan ook aan eens te kijken naar de heren polo. Met een polo kun je alle kanten op en kleed je je net zo eenvoudig casual als stijlvol en zakelijk. Herenpolo’s zijn verkrijgbaar in allerlei modellen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een effen polo onder een jasje of op een chino, of draag een polo met dessin voor een vrolijke noot, terwijl je altijd keurig voor de dag komt. Van wit, donkerblauw, zwart tot roze: herenpolo’s zijn verkrijgbaar in de leukste kleuren. Ideaal voor een zomerdag of een koude winteravond, waarbij je de polo onder een jas of trui draagt.

Herenpolo voor nette gelegenheden

Een eerste bezoek aan je schoonouders of je eerste werkdag. Typisch van die momenten dat je je netjes wilt kleden zonder ouwelijk of te zakelijk over te komen. Een herenpolo op een nette broek is alles wat je nodig hebt om een goede eerste indruk te maken. De kraag van een herenpolo laat je er in één keer keurig verzorgd uitzien, terwijl polo’s ook een sportief karakter hebben. Bovendien zit een polo heerlijk en is een goede herenpolo uitgevoerd in een kwalitatief hoogwaardige stof. Hierdoor gaat een polo lang mee, ook bij veelvuldig wassen. Wist je dat de polo oorspronkelijk een onderdeel van een sportoutfit was? Polo’s worden bij een aantal sporten nog steeds gedragen en zijn dus heel geschikt voor actieve dagen waarbij je er netjes uit wilt zien. Voor de warme dagen volstaat een polo met korte mouwen. Deze draag je bijvoorbeeld op een nette of sportieve korte broek, met nette sneakers eronder. Op koude dagen kan een polo met lange mouwen voldoende zijn. Draag deze met een jasje of trui eroverheen voor extra warmte en een chique uitstraling.

De juiste pasvorm

Een polo kopen gaat het best als je weet welke pasvorm je nodig hebt. Gelukkig is een herenpolo geschikt voor mannen van elk postuur. Let er altijd op dat de naden bij de schouder op de schouder vallen. Koop je herenpolo niet te krap of te groot. Een te grote polo valt altijd op omdat de schoudernaden dan ver voorbij de schouder vallen. Dat geeft je outfit een slobberig aanzien, en dat wil je natuurlijk juist voorkomen. Daarnaast moet je polo lang genoeg zijn. Voor een casual effect draag je de polo niet ingestopt. Liever een net, sportief effect? Dan draag je je polo in je broek. Deze wijze van dagen staat mannen met een slank postuur het best. In alle gevallen geldt: een gestreken polo staat altijd goed. Zorg dus goed voor je polo, en je polo zorgt goed voor jou.

Related Articles

Leuk artikel voor jou?